VerzekerJe Mobilhome

Inpakken en wegwezen!

Bereken je premie hier

Hoe werkt het?

Hoe sluit je je verzekering online af?

 • Stap 1
  Bereken je premie

 • Stap 2
  Bevestig & betaal

 • Stap 3
  Klaar! Je bent verzekerd.

Hoe je schade aangeven?

 • Stap 1
  Meld je aan

 • Stap 2
  Selecteer de verzekering waarvoor je je schade wil aangeven

 • Stap 3
  Vul het formulier in minder dan 5 minuten in & verstuur

GENIET VAN EEN ZORGELOZE VAKANTIE MET DE MOBILHOME!

 • Geniet van een zorgeloze vakantie met de mobilhome!

  Met de mobilhomeverzekering van Verzekerje.be kan je zonder zorgen de mooiste plekken van Europa ontdekken. Wij voorzien een complete bescheming voor de mobilhome, de uitrusting en de inboedel. Iedereen geniet automatisch de ruimste waarborgen en de laagste premies.

 • Ruimste waarborgen

  De mobilhome is beschermd tegen diefstal, glasbraak, brand, natuurkrachten en aanrijdingen met dieren. Ook als je zelf een verkeersongeval veroorzaakt of een botsing met een paaltje hebt, komt onze verzekering tussen. Kortom, dé complete verzekering om gerust op de baan te gaan.

 • Verhuur van je mobilhome

  Ook Verhuur van je mobilhome is gedekt. Enkel de professionele verhuur kan niet online.

 • Schaderegeling in ùw belang

  VerzekerJe is een 100 % onafhankelijke verzekeringsmakelaar. Zo ben je er zeker van dat je belangen correct worden verdedigd in geval van schade.

 • Onmiddellijke dekking

  Je dekking gaat in vanaf het moment dat je de premie voor de mobilhomeverzekering hebt betaald.

 • Betaal niet te veel!

  Bij VerzekerJe sluit je je mobilhomeverzekering volledig online af. Zo worden de administratiekosten tot een minimum beperkt en kan je rekenen op de scherpste premies.

 • Snelle en efficiënte schaderegeling

  Bij schade aan de mobilhome is het belangrijk dat je ons zo spoedig mogelijk contacteert. We gaan je vragen naar een schriftelijke verklaring van de omstandigheden, enkele foto's van de beschadigde mobilhome en een bestek voor de herstelling. Indien het een verkeersongeval betreft, ontvangen we ook graag een kopij van het aanrijdingsformulier of van het PV van de politie. Bij diefstal doe je best zo snel mogelijk aangifte bij de politie .

Onze waarborgen

Waarborg Engelse vrijstelling Vaste vrijstelling Beperkte omnium
Schade door de natuurelementen (zoals overstromingen, hagelbuien of lawines)
Schade door een inbraak
Schade door brand
Aanrijding met dieren
Diefstal
Schade door eigen schuld
Schade door vandalisme
Voor-, zij- en achterruiten, dakramen, glas van zijspiegels en koplampen, plexi
Afschrijving pas na 30 maanden
Vrijstelling? €1.000 (excl. BTW) 1%, min. €500, max. €1.000 (excl. BTW) 2% indien bestuurder jonger dan 30 jaar. Geen
Veelgestelde vragen

Onze polis is niet gekoppeld aan de autoverzekering van uw wagen. Iedereen geniet automatisch van onze beste voorwaarden en premies.

De mobilhome mag niet voor dagelijkse verplaatsingen worden gebruikt, er moet een voertuig voor dagelijks gebruik zijn. Als bewijs hiervan kan u ons een scan van de groene kaart of van de autopolis bezorgen.

Een kleine omnium omvat schade aan het voertuig n.a.v. brand, diefstal, glasbraak, aanrijding met dieren en natuurkrachten. Als u een grote omnium neemt, is ook eigen schade (bv. door ongeval in fout of aanrijding met een paaltje) en schade door vandalisme aan de mobilhome gedekt.

Een vrijstelling of franchise is enkel van toepassing bij de grote/volledige omnium, op de waarborgen van de kleine omnium betaalt u nooit een eigen aandeel. Een vaste vrijstelling is steeds van toepassing, in deze formule zal u altijd een deel van de eigen herstelfactuur zelf betalen. De gewone vrijstelling bedraagt 1% van de verzekerde waarde met een minimum van €500 en maximum van €1.000. Van zodra de herstelfactuur van de mobilhome meer dan 1.000 EUR excl. BTW bedraagt, zal u bij de Engelse vrijstelling niets zelf moeten opleggen. Indien de schade minder dan deze drempel bedraagt, zal u zelf moeten instaan voor de betaling. De koplampen, achterlichten, zijspiegels en plexiglas zijn steeds zonder vrijstelling verzekerd. De luifel (ook geopend) is door stormschade eveneens zonder franchise gedekt. Voor bestuurders jonger dan 35 jaar, wordt de vrijstelling verdubbeld.

Er wordt geen waardevermindering tijdens de eerste 30 maanden toegepast, uw investering blijft een lange tijd 100% gedekt.

Er is assistance voor het voertuig en voor de medereizigers (met eventuele repatriëring) in alle landen van de groene kaart voorzien. Onze voorwaarden voorzien geen beperking qua lengte noch gewicht. Een vervangvoertuig is nooit inbegrepen.

Alle bestuurders ouder dan 30 jaar, die door de verzekeringsnemer zijn toegelaten om de mobilhome te besturen, zijn verzekerd. Het is nooit toegestaan om de mobilhome te verhuren.

Wij zullen de premie van uw verzekering nooit verhogen n.a.v. 1 ongeval per 5 jaar.

De mobilhome mag nooit voor professionele doeleinden worden gebruikt, zelfs niet voor occasionele.